Tarieven

Tarieven Team Rotterdam Dakpark

De trainingen van Team Rotterdam Dakpark zijn voor iedereen toegankelijk. We vragen echter wel een kleine bijdrage zodat wij de juiste materialen mee kunnen nemen, afwisselende trainingen voor ieder niveau kunnen opzetten.  En zodat wij jou met onze tips en commitment vooruit kunnen helpen. We hebben bewust de tarieven zo laag mogelijk gehouden, zodat sporten financieel geen zware belasting is, het draait tenslotte om ontspanning.

1 Losse strip1 Training7,-
10 Strippen10 + 1 GRATIS Training50,-
20 Strippen20 + 2 GRATIS Trainingen100,-
10 Familie Strippen10 Trainingen voor 1 volw. en 1 of 2 kinderen75,-
20 Familie Strippen20 Trainingen voor 1 volw. en 1 of 2 kinderen150,-
 

Geldigheid strippenkaart

Alle strippenkaarten zijn 6 maanden geldig voor beide locaties. Sporten moet geen enorme verplichting zijn, maar een kleine stok achter de deur kan vaak wel extra motiveren. En je boekt tenslotte het meeste resultaat als je regelmatig sport. De strippenkaarten zijn wel overdraagbaar, je mag hem dus uitlenen aan iemand anders. Op deze manier kun je ook iemand anders kennis laten maken met Team Rotterdam Dakpark en onze trainingen.

Wil je liever 1 op 1 trainen, dan past Personal Training beter bij jou. Je gaat dan aan de slag met een persoonlijk schema en alle trainingen zijn op jouw lichaam, doel en kunnen afgestemd. 

tarieven team rotterdam dakparkBetaalwijze

Je kunt bij je eerste les contant geld meenemen voor een Strippenkaart. Ook kunnen wij je een Tikkie sturen. Het is ook mogelijk via bankoverschrijving te betalen. Vermeld altijd duidelijk je lidnummer, deze ontvang je direct bij de aanmelding. Zodra wij het geld ontvangen hebben, kun je gebruik maken van de Strippenkaart en mee trainen.

Schuiven naar boven
×

Laat hier je bericht achter of bel met 06 51 36 53 97.

× Hallo...