Over Team Rotterdam Dakpark

Meet the Trainers van Team Rotterdam Dakpark

Team Rotterdam Dakpark bestaan uit Justin en Remano. Samen sporten zij al jaren samen, het liefst in de buitenlucht. Op verschillende locaties hebben ze de meest uiteenlopende trainingen uitgevoerd en zij kwamen tot de conclusie dat solide, functionele sportfaciliteiten nog ontbreken op het Dakpark. Deze locatie leent zich hier perfect voor en het is lekker in de buurt. Wat wil je nog meer? En dus gingen zij aan de slag om dit te realiseren.

trainers team rotterdam dakparkSamenwerkingen

Samen met Gemeente Rotterdam, Veerkrachtig Botu, Gebiedscommissie, Opzoomer Mee hebben zij een heel traject doorlopen, met dit calisthenics rek als resultaat en dit is precies wat er nog ontbrak aan deze wijk.

Om dit rek zo veel mogelijk te benutten geven TRD trainingen aan iedereen die graag fit wil zijn, worden of blijven. Trainingen voor ieder niveau, ongeacht leeftijd of afkomst. Iedereen is welkom en moet zich ook welkom voelen. Respect voor de medemens is voor Team Rotterdam Dakpark ontzettend belangrijk. Zij willen uitstralen dat iedereen kan sporten en kan leren en zij helpen je graag jezelf te ontwikkelen.

remano trainer team rotterdam dakparkMeet Remano,

Hallo, ik ben Remano Emanuelson, 43 jaar oud, vader van 2 kinderen en ik ben Veiligheidskundige in de Scheepsbouw van beroep. Sporten betekent voor mij ontspanning, onthaasten, nieuwe mensen ontmoeten, grenzen verleggen en een fit lijf.

Ik ben gezegend met goede genen, mijn spieren zijn goed ontwikkeld, maar ik wil juist sporten leuk maken voor iedereen. Het draait niet om een afgetraind lijf, het draait om een gezond lijf.

Meet Justinjustin schoemaker - over team rotterdam dakpark

Ik ben Justin Schoemaker, 34 jaar. Remano en ik begonnen 2 jaar geleden met sporten op het Dakpark, met name traplopen en crossfit.

Aangezien het Dakpark veel sporters kent, dachten wij; laten wij het gebied op sportief vlak gaan uitbreiden met Calisthenics erbij. Wij willen graag onze medebewoners op het gebied van gezond bewegen stimuleren en daarnaast ondersteunen bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Wij stemmen af wat nodig is en bieden een passend pakket aan.

Calisthenics is er voor iedereen, jong en oud. Wij kijken ernaar uit om iedereen te kunnen verwelkomen om zo samen, op een sportieve manier te kunnen werken aan een gezonder bestaan.

Schuiven naar boven
×

Laat hier je bericht achter of bel met 06 51 36 53 97.

× Hallo...